Merkstrategie

Pavlov helpt bij strategische vragen rond de perceptie en positionering van uw merk. We bestuderen uw huidige en gewenste merkperceptie en onderzoeken wie uw doelgroepen zijn en hoe u daar best op inspeelt.

Tijdens merkstrategische processen focussen we op concrete adviezen omtrent merkpositionering en merkarchitectuur. Hierbij vertrekken we vanuit de noden van uw doelgroep en met de nodige aandacht voor rationele, emotionele en belevingsaspecten.

meer over merkstrategie

Merkbeleving

Pavlov helpt bij het vertalen van uw merkwaarden naar tastbare klantbelevingen. Vanuit de noden en motieven van uw doelgroep trekken we het DNA van uw merk door naar concepten en processen die uw imago verbeteren en conversie verhogen.

Hierbij wordt niet alleen de nadruk gelegd op de traditionele marketing- en communicatiestrategie, maar net zo goed op het wegnemen van frictie en het creëren van loyauteit tijdens alle stappen van de customer journey; of deze nu digitaal, offline, of via uw medewerkers verloopt.

meer over merkbeleving

Merkontwikkeling

Pavlov staat in voor de branding of rebranding van uw merk op basis van strategische inzichten. Wij zorgen voor een merkidentiteit die de juiste associaties oproept bij uw doelgroep en eenvoudig cross-mediaal kan worden geïmplementeerd.

Aan de hand van een participatief traject voorzien wij u van een tijdloze en complete brand identity: merknaam, logo design, templates, beeldtaal en tone of voice – netjes opgeleverd in een brand manual. Daarnaast zorgen we meteen voor het trademark depot en internal branding workshops die van uw medewerkers echte merkambassadeurs maken.

meer over merkontwikkeling

Geef uw merk vandaag nog een nieuw elan.

Contacteer ons vrijblijvend en ontdek wat onze experts kunnen betekenen.

Merkstrategie op maat van uw specifieke noden

STARTUP & KMO

Pavlov helpt kleine merken groeien in hun verhaal en het maximum te halen uit hun identiteit met slimme analyses en tastbare adviezen die meegroeien met de vraag.

ENTERPRISE & OVERHEID

Pavlov helpt grote merken en overheden om customer centric met hun merk om te gaan en hun boodschap zo doeltreffend te positioneren via branding en marketing.

AGENTSCHAPPEN

Pavlov helpt communicatie- en reclamebureaus met concreet advies bij het uitvoeren van of pitchen op complexe brandingvraagstukken van hun klanten.