000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

tot de Brandhacking boeklancering!

Merken staan meer dan ooit op een kantelpunt. Ze moeten de recepten uit het verleden finaal achter zich laten en inzetten op een strategie van emotionele positionering, klantcentriciteit en waardevolle belevingen. Tegelijk moeten ze het hoofd kunnen bieden aan uitdagingen zoals de razendsnelle digitalisering, het verdwijnen van vertrouwen in reclame en de steeds veeleisender klant.

Om een antwoord te bieden op deze woelige tijden, introduceren we u graag aan het concept “brandhacking” en het fonkelnieuwe gelijknamige boek. In Brandhacking maakt Pavlov partner en merkstrateeg Stef Verbeeck u wegwijs in zeven manieren om uw merk onmisbaar te maken, ook zonder te vervallen in hip jargon en het uitgeven van fortuinen aan marketingcampagnes. Brandhacking is een pleidooi om uw merk te herwaarderen als uw belangrijkste strategische asset en tegelijk een praktische leidraad bij het doeltreffend investeren in interacties met uw doelpubliek.

Graag nodigen we u uit om kennis te maken met het boek en de inzichten op de VIP-boeklancering van Brandhacking. Bevestig uw deelname aan ons event op donderdag 26 maart 2020 via het formulier hieronder.


In Brandhacking ontdekt u onder andere


  • Waarom emotie en beleving het altijd winnen van een rationele propositie
  • Waarom menselijke interactie zoveel sterker is dan digitale evolutie
  • Hoe u uw klant de held maakt van uw verhaal met een waardevolle purpose
  • Waarom adverteren voor losers is en marketing overschat wordt
  • Welke stappen u moet zetten om uw merk écht klantcentrisch te maken
  • Hoe u de motieven van uw klanten doorgrondt aan de hand van small data
  • Waarom merken de nieuwe religies geworden zijn
  • ...

Wie dat wenst kan tijdens het event een exemplaar van Brandhacking aankopen aan €30. Betalen ter plaatse kan cash en met app. Via onze webshop kunt u ook vooraf uw exemplaar reserveren en betalen met kredietkaart.

Toplocatie

Wij ontvangen u graag in het voormalige koninklijke Paleis op de Meir (Meir 50, 2000 Antwerpen). Klik hier om uw route te plannen.

Parkeren op wandelafstand kan het makkelijkst in Parking Meir (Hopland 16), Parking Eiermarkt (Eiermarkt 33) of Parking Hopland (Hopland 38).

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 26 maart 2020
Ontvangst: 19u30
Boeklancering: 20u00 (stipt!)
Netwerkmoment: 21u00 – 23u00

Reserveer nu uw plaats(en)

Verzeker u van een plaats voor deze feestelijke lancering met het onderstaande formulier, u ontvangt een bevestiging per email.