In deze episode bent u getuige van onze Brand Breakfast Live ontbijtsessie van 17 oktober 2019 in Ter Elst te Edegem. Samen met onze gasten en het aanwezige publiek verdiepten we ons in het thema merkbeleving en de centrale vraag: “hoe doe ik dat voor mijn merk?”

In deze aflevering hoort u achtereenvolgens Sophie Blommé (Pavlov) die ons het belang van merkbeleving aantoont, Koen Nolmans (ToyChamp) die aan de hand van een getuigenis uit de retail toelicht hoe zijn merk groeide met behulp van een solide brand experience en tenslotte een panelgesprek met Stefan Jenart (Duke & Grace), Kathy Van de Casteele (Buro Project) en Stef Verbeeck (Pavlov) die de meest pertinente vragen rond een omnichannel beleving beantwoorden.


Programma van de ontbijtsessie

Beleving wordt alsmaar belangrijk voor uw merk. Studies leren ons dat 60% bereid is om meer uit te geven aan merken die een geweldige ervaring neerzetten voor hun klanten en een sterke reputatie hebben in kader van klant-nabijheid. 89% zag dan weer af van een aankoopintentie of veranderde al eens van merk omwille van een povere klantervaring. Goed begrijpen waar uw klant gevoelig aan is en hoe u hierop kan inspelen met positieve belevingen kan mogelijk een wereld van verschil betekenen voor het succes van uw merk.


Keynote: beleving als sleutel voor het succes van uw merk – Sophie Blommé (Pavlov)

“Creating experiences is the new branding”, althans zo luidt een populaire stelregel van het moderne branding. Maar wat is nu precies het belang van een sterke merkbeleving? Welke stappen zijn er cruciaal in het ontwikkelen van een authentieke merkbeleving? En hoe kunt u efficiënt inzetten op echte client centricity om ook uw merk onmisbaar te maken bij klanten? Sophie maakt u wegwijs in de wondere wereld van de brand experience.


Case: van traditionele speelgoedwinkel naar totaalbeleving – Koen Nolmans (ToyChamp)

Zowel de traditionele retail als de speelgoedwinkel van weleer bevinden zich in woelig water. De recepten van het verleden, die vooral de nadruk legden op efficiënte processen en het maximaliseren van marge, werken niet meer. Maar hoe kan de klassieke winkel zich toch nog weren in een wereld van e-commerce. Koen Nolmans, CEO van ToyChamp, deelt zijn succesverhaal op basis van een solide merkbeleving.


Panelgesprek: de totaalaanpak voor een authentieke merkbeleving

Om de aanpak van een goed CX beleid meteen concreet te maken nodigen we experts uit de sector uit om hun visie te delen en onderling in gesprek te gaan. Moderator Michaël Verbeeck modereert dit panel en vraagt onze gasten uit over hun concrete tips, de te volgen trends, de learnings uit de praktijk en de beste manier om merkstrategie naar de praktijk te vertalen met de klant centraal.

Deelnemers aan het panel zijn onder andere Stefan Jenart (digitaal strateeg bij Duke & Grace), Kathy Van de Casteele (interieur designer bij Buro Project) en Stef Verbeeck (merkstrateeg bij Pavlov).