In aflevering 33 bespreken Michaël en Stef weer verschillende actuele topics uit de wereld van branding en marketing.

Zo duiken ze samen in de verschillende KPI’s die u kunt meten om de effectiviteit van een merk en de gevoerde marketing te monitorren en bespreken ze de valkuilen bij het verzamelen van al die metrics.

Vervolgens hebben ze het over de almaar populairder wordende abonnementsformules, waarmee merken tegemoet proberen komen aan de vraag naar convenience in de customer journey.

Tenslotte blikken ze terug op 1 jaar Brandhacking, op het moment dat Stefs boek exact een jaar in de winkel ligt. Wat is de impact geweest van de beruchte zeven hacks op merken die ermee aan de slag gingen en welke reacties kreeg de auteur in kwestie op de meer controversiële stellingen? U ontdekt het allemaal in episode 33!

Het Frankwatching-artikel over abonnementen als verdienmodel dat besproken wordt tijdens deze aflevering kunt u hier terugvinden. Het boek Brandhacking is nog steeds te koop bij uw favoriete boekhandel of via de shop op onze website. Nog de hele maand 2021 maart bieden we u de leveringskost gratis aan, gebruik de code happybirthday bij het afrekenen voor een kosteloze levering bij u thuis.