Aflevering 44 is helemaal gewijd aan winkelen, meer bepaald aan de toekomst van retail. Met dank aan onze gast Tim Gielen van Wave of Engagement dompelen we ons helemaal onder in hoe een succesvol winkelconcept er vandaag en morgen moet uitzien om retail brands te doen scoren bij hun doelgroep.

Als ervaren expert en innovator weet Tim als geen ander uit te leggen waarom winkels geen eindpunt meer vormen in de customer journey, maar een cruciale spil zijn in een aankoopbeleving waarin ook technologie definitief een plaats verworven heeft. Met boeiende cases en voorbeelden licht hij toe waarom klassieke retail allesbehalve dood is, maar wel in een constante golf van evolutie zit op zoek naar de beste klantbeleving.

We hebben het over omnichannel strategieën, de perfecte aanpak van een retailstrategie en beantwoorden onder andere de vraag of e-commerce cruciaal is voor een merk in een post-pandemische realiteit. Bovendien ontdekken ze hoeveel raakvlakken retail design en brand design eigenlijk hebben.

Tim’s retailpodcast Team Retail is te beluisteren via alle courante kanalen en uw favoriete podcast app.