In aflevering 52 van Brand Breakfast waagt Stef zich samen met expert ter zake Matteo Van Mol (Websteak) in de wondere wereld van de digitale marketing en lead generation – of beter: revenue generation zoals Matteo dat liever noemt.

Ze bespreken samen waarom veel online campagnes om leads te genereren verkeerd inzetten op enkel de 3% van de doelgroep die klaar is om te kopen en daarbij bovendien vooral uitblinken in het blindelings verzamelen van contactgegevens om daar vervolgens weinig nuttig mee te doen. Matteo ligt de duurzame alternatieven toe voor dergelijke verouderde tactieken en omschrijft hoe content kan renderen in een wereld waar GDPR, evoluerende cookie-wetgeving en nieuwe media als TikTok of het metaverse.

We delen onze opvallend gezamenlijke visie op interne silo’s tussen sales en marketing met elkaar en ontdekken hoe de medewerkers en targets op elkaar afgestemd kunnen worden om op een harmonieuze manier relaties uit te bouwen met (potentiële) klanten op elk moment van de customer journey. Tenslotte debatteren we over de rol van sterke merken in content, en hoe die content ontwikkeld kan worden om op langere termijn merkondersteunend werk te verrichten.