Voor één keer laten we de inleiding van onze aflevering – een special over AI – over aan ChatGPT. Die zegt alvast het volgende over episode 57 van Brand Breakfast:

Welkom bij de 57e aflevering van de Brand Breakfast podcast, dé Nederlandstalige podcast over branding en marketing. Vandaag bespreken we een onderwerp dat steeds belangrijker wordt in de wereld van merken en organisaties: de mogelijkheden en gevaren van AI. Als merkstrategen delen Michaël en Stef hun inzichten over hoe AI de toekomst van branding en marketing zal beïnvloeden. AI biedt namelijk enorme kansen om het merkverhaal te versterken en de klantervaring te verbeteren, maar tegelijkertijd brengt het ook risico’s met zich mee, zoals dataveiligheid en privacyproblemen.

In deze aflevering zullen we de impact van AI op merken en organisaties verkennen en de uitdagingen bespreken waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het gebruik van deze technologie. Dus zet je schrap voor een interessante en informatieve discussie over de toekomst en de rol van AI in branding en marketing!

We hadden het zelf wellicht niet beter kunnen zeggen.  😉

Brand Breakfast - ChatGPT