Merkidentiteit


Een solide merkidentiteit, dat is een vertaling van uw merkstrategie naar alle zintuigen. Pavlov is als atypische branding partner gespecialiseerd in het ontwikkelen en de rebranding van merken die opvallen en hun doel bereiken. Vanuit een logo design en bijhorende huisstijl die de juiste associaties oproept ontwikkelen we een merkconcept dat vertaald kan worden naar tastbare belevingen en communicatie.

Zoveel meer dan een logo


Een merkidentiteit is niet gewoon een logo en een klinkende naam – al maken ze er wel een zeer herkenbaar en cruciaal onderdeel van uit. De ervaren specialisten bij Pavlov gebruiken hun expertise in branding en rebranding om u doorheen het complete proces te leiden en u de meest geschikte naam, logo en multimediale huisstijl te bezorgen in lijn met uw noden, merkstrategie en beoogde imago.

aan de slag met uw merk

Van brand identity naar marketing die rendeert


Met uw (vernieuwde) merkidentiteit kunt u meteen aan de slag. Op basis van een set guidelines in uw brand manual loodsen we u met plezier door de vertaling naar multimediale marketingtoepassingen. De creatieve geesten bij Pavlov verbreden uw brand identity naar beelden, taalgebruik, kleuren, typografie, druk- en digitale templates, geuren en geluiden die uw marketing en merkbeleving naar ongekende hoogten stuwen.

aan de slag met uw merk

Onze diensten en expertisegebieden: brand naming – baseline/slogan – logo design – beeldtaal – tone of voice – trademark registratie – brand manual – sonic branding – visuele huisstijl – geurmarketing – template design – collateral design – verpakkingsontwerp – mascotte design – fotografie – videografie – …

Haal meer uit uw merk

Ontdek samen met onze experts hoe u meer rendement uit uw merk en marketing kunt halen.

maak een vrijblijvende afspraak

Onze garanties en troeven


Deel van uw team

Onze experts gaan voor korte communicatielijnen, no-nonsense adviezen en een optimale synergie.

KMO portefeuille

Pavlov is erkend dienstverlener van de KMO Portefeuille, dus u kunt tot 30% recupereren.

Toonaangevende expertise

Onze consultants zijn toonaangevende experts en opiniemakers met jaren relevante ervaring.

Transparante investering

Een vaste projectprijs of flexibel raamcontract, maar nooit verrassingen op de factuur.

Onafhankelijk agentschap

Pavlov is een onafhankelijke consultancy, we werken dan ook graag samen met uw vaste partners.

Flexibiliteit op maat

U bepaalt hoe en waarvoor u ons inzet, voor een korte vraag of net op lange termijn.