Ga jij al eens graag uit eten om te genieten van unieke smaken en een sprankelende atmosfeer? Hou jij ervan om met vrienden te genieten van lekker eten? Heb je een zwak voor tintelende smaken en ingrediënten met invloeden van over de hele wereld? Weet jij blindelings goedkope fast food van kwalitatieve fast casual food te onderscheiden? Omschrijf je jezelf als een foodie die graag toffe nieuwe gerechten, locaties  en concepten ontdekt? Ben jij tussen de 18 en 35 jaar oud? Dan zijn wij benieuwd naar jouw mening!

In het kader van een merkstrategisch traject voor een klant in de horecasector zijn wij op zoek naar respondenten voor onze focus studie naar de voorkeuren en motieven van bezoekers van fast casual restaurants. Tijdens een gemodereerde focus studie op een geheime locatie laten wij jou proeven van unieke gerechten en polsen we naar jouw meningen, voorkeuren en ervaringen. Deelnemers worden niet enkel vergast op gerechten van de hand van een bekende Belgische topchef, maar ontvangen ook een vergoeding in Bol.com aankoopbons ter waarde van 25€.

Pas jij in ons gezochte profiel en kan je je vrijmaken voor één van onze sessies van anderhalf uur op vrijdag 17 juni (19u) of zaterdag 18 juni (12u)? Laat hieronder dan je gegevens achter en wie weet selecteren wij je als deelnemer aan deze studie.

Opgelet: Je moet je op de gekozen datum zelfstandig kunnen verplaatsen naar onze testlocatie in de buurt van Brugge en bereid zijn om gerechten met vlees en vis te testen.


Jouw gegevens

Om te kunnen deelnemen hebben we wat informatie van je nodig. Vul de onderstaande velden in en druk op verzenden om je aan te melden.

— Intussen is de selectie van deelnemers afgelopen. U kunt niet langer deelnemen aan deze studie. —


Veel gestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op enkele veelgestelde vragen. Aarzel niet ons te contacteren met bijkomende vragen of opmerkingen.

Waarover gaat de studie?

De studie polst naar de voorkeuren, ervaringen en opinies van jonge foodies in opdracht van een bekende horecagroep, opgericht door gerenommeerde Belgische topchefs. De antwoorden van deelnemers worden meegenomen in ons advies aan dit merk om zo nog beter de vraag van de markt te beantwoorden. Om zo objectief mogelijk te rekruteren delen we vooraf niet wie de opdrachtgever van deze studie is.

Wanneer weet ik of ik kan deelnemen?

Gezien de aard van de studie maken wij een heterogene selectie uit aangemelde deelnemers en kunnen wij niet iedereen toelaten tot een uiteindelijke deelname. We proberen de selectie zo snel en correct mogelijk te laten verlopen en sturen per email een bevestiging van deelname aan iedereen die geselecteerd werd. Die bevestiging ontvang je ten laatste 7 dagen voor de geplande datum van de studie.

Wat krijg ik voor mijn deelname?

Elke deelnemer aan deze studie wordt letterlijk uitgenodigd aan tafel om te komen proeven van een reeks gerechten en zijn/haar mening te geven over atmosfeer, smaak, prijs, aankleding, persoonlijke voorkeuren, gevoerde marketing, verpakking, branding, …  Na afloop van de studie krijg je eveneens een vergoeding in de vorm van een (digitale) Bol.com waardebon ter waarde van 25€.

Hoe lang moet ik mij engageren?

Dit is een eenmalige studie, bestaande uit een fysieke sessie gemodereerd door onze merkexperts. Hiervoor vragen we maximaal anderhalf uur van jouw tijd om je mening met ons te delen. Opgelet: we vragen deelnemers fysiek aanwezig te zijn op onze anonieme testlocatie in de buurt van Brugge, de verplaatsing van en naar deze locatie is niet meegerekend.

Wat wordt er precies verwacht?

We verwachten dat geselecteerde deelnemers stipt aanwezig zijn op de doorgegeven locatie in de buurt van Brugge om deel te nemen aan de sessie. Tijdens deze gemodereerde studie vragen we je eerlijke mening over gerechten, marketing, interieur, prijzen en vooral jouw horecagedrag en -voorkeuren. Gezien het om een fysieke studie op locatie gaat verwachten we eveneens dat je op zelfstandige wijze ter plaatse geraakt.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Voor het verwerken van jouw inzichten hebben wij jouw persoonsgegevens nodig. We gebruiken je leeftijd, geslacht en andere personalia om ons een beeld te vormen van de beoogde doelgroep. We gebruiken je mailadres om je op de hoogte te houden van het praktische verloop en je na afloop een waardebon van Bol.com te sturen. De verwerking van deze gegevens verloopt met de striktste zorg. Jouw gegevens worden onder geen beding doorgegeven aan derden en worden enkel in het kader van deze studie gebruikt.