Ben jij een fervent sporter die elke dag opnieuw met zijn of haar sport bezig is? Hou je ervan om alleen of in team je grenzen steeds opnieuw te verleggen om sportieve doelen te halen? Ben jij gepassioneerd bezig met jouw sport zodat je je telkens opnieuw kan meten met jezelf en anderen? Dan zijn wij benieuwd naar jouw mening!

In het kader van een merkstrategisch traject voor een klant in de sportwereld zijn wij op zoek naar respondenten voor onze focus studie naar motieven van fervente sporters, voor wie actief met hun lichaam bezig zijn meer is dan een gewone hobby. Via een individuele vragenlijst en een gemodereerde online sessie peilen we graag naar jouw meningen, voorkeuren en ervaringen. Deelnemers ontvangen niet enkel een demopakket met producten, maar ook een vergoeding in aankoopbons ter waarde van 50€.

Pas jij in ons gezochte profiel en kan je je vrijmaken voor één van onze sessies van anderhalf uur? Laat hieronder dan je gegevens achter en wie weet selecteren wij je als deelnemer aan deze studie.


Jouw gegevens

Om te kunnen deelnemen hebben we wat informatie van je nodig. Vul de onderstaande velden in en druk op verzenden om je aan te melden.

JE KAN NIET MEER INSCHRIJVEN VOOR DEZE STUDIE – HOU ONZE WEBSITE IN DE GATEN VOOR KOMENDE SURVEYS.


Veel gestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op enkele veelgestelde vragen. Aarzel niet ons te contacteren met bijkomende vragen of opmerkingen.

Waarover gaat de studie?

De studie polst naar de voorkeuren, ervaringen en opinies van fervente en semi-professionele sporters in opdracht van een groeiend merk van producten ontwikkeld voor sporters. De antwoorden van deelnemers worden meegenomen in ons advies aan dit merk om zo nog beter de vraag van de markt te beantwoorden. Om zo objectief mogelijk te rekruteren delen we vooraf niet wie de opdrachtgever van deze studie is.

Wanneer weet ik of ik kan deelnemen?

Gezien de aard van de studie maken wij een heterogene selectie uit aangemelde deelnemers en kunnen wij niet iedereen toelaten tot een uiteindelijke deelname. We proberen de selectie zo snel en correct mogelijk te laten verlopen en sturen per email een bevestiging van deelname aan iedereen die geselecteerd werd. Die bevestiging ontvang je ten laatste 7 dagen voor de geplande datum van de studie.

Wat krijg ik voor mijn deelname?

Elke deelnemer aan deze studie ontvangt voorafgaand aan de online focusstudie een verzegeld pakket met verschillende producten dat pas mag geopend worden tijdens de sessie zelf. Je mag deze producten vanzelfsprekend houden achteraf. Na afloop van de studie krijg je eveneens een vergoeding in de vorm van een (digitale) waardebon ter waarde van 50€, vrij te besteden bij partners van onze klant.

Hoe lang moet ik mij engageren?

Dit is een eenmalige studie, bestaande uit twee onderdelen. We verwachten dat je een online vragenlijst over je sportgedrag invult, waarvoor je maximaal een half uur tijd nodig zal hebben. Daarnaast neem je deel aan een online gemodereerde focus studie met andere deelnemers, waarvoor je maximaal anderhalf uur tijd zal moeten uittrekken. Gezien de geldende covid19 maatregelen kan je van thuis uit deelnemen zonder je te moeten verplaatsen.

Wat wordt er precies verwacht?

Deelnemers worden enkele dagen voorafgaand aan de focusstudie uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen over hun sportgedrag, hun persoonlijke doelen en hun eerdere ervaringen. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer een half uur. Vervolgens ontvangen zij een verzegelde doos met producten, die zij tijdens een plenaire online sessie met een moderator mogen openen om hun mening te delen over het merk en het aanbod. De online focusstudie duurt ongeveer anderhalf uur.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Voor het verwerken van jouw inzichten hebben wij jouw persoonsgegevens nodig. We gebruiken je leeftijd, geslacht en sportieve voorkeuren om ons een beeld te vormen van de gemiddelde sporter. We gebruiken je mailadres om je op de hoogte te houden van het praktische verloop en je een vragenlijst en toegangslink voor de online sessie te sturen. We gebruiken je adres om je een kit met producten en een waardebon te sturen. De verwerking van deze gegevens verloopt met de striktste zorg. Jouw gegevens worden onder geen beding doorgegeven aan derden en worden enkel in het kader van deze studie gebruikt.