Van wat u doet naar waarom u het doet.

Merken met een duidelijke brand purpose groeien sneller en creëren makkelijker loyale fans. Daarom geloven we dat u meer moet doen dat producten en diensten op de markt loslaten moet investeren in een merkaanbod dat meerwaarde biedt en inzet op een strategie die verder reikt dan alleen uw onderneming. Samen zorgen we voor een aanbod en merkportfolio dat past bij uw visie op de wereld. 

Pavlov - brand offering
Frisia merkstrategie
Astra Sweets

Snoepmerk in volle evolutie

Ontdek hoe we op basis van consumentennoden de merkportfolio en het zoete productaanbod van Astra Sweets grondig herpositioneerden.

ontdek deze case

Kerv Automotive

Van idee naar premium automotive merk

Ontdek hoe we Kerv vanaf het prille idee op basis van klantmotieven bijstonden met het ontwikkelen en uitrollen van een uniek automotive concept in de markt.

ontdek deze case
Kerv merkstrategie

Haal meer uit uw merkbeleving

Boek een vrijblijvende kennismaking met onze consultants en ontdek hoe wij kunnen helpen meer te halen uit uw merk.

Ons bewezen plan van aanpak

1

Merkanalyse

In een eerste fase maken we een grondige analyse van uw merk, uw sector, uw concurrenten en uw beoogde doelgroep om op basis van de conclusies onze strategie te onderbouwen.

2

Merkstrategie

Vervolgens ontwikkelen we een merkstrategie op maat van uw noden en met aandacht voor de rationele en emotionele motieven van uw relevante doelgroepen – inclusief brand purpose, merkwaarden en merkverhaal.

3

Merkaanbod

We geven uw concrete aanbod aan producten, diensten, oplossingen en merken mee vorm om aan te sluiten op uw brand purpose en de motieven van uw beoogde doelgroepen.