Van communiceren naar interacties faciliteren.

Meer dan ooit zijn uw doelgroepen op zoek naar interactie en beleving. Daarom geloven wij dat sterke merken inzetten op het uitbouwen van waardevolle relaties met hun klanten en medewerkers aan de hand van doordachte marketing en communicatie, vertrekkend vanuit een visie die het delen waard is. Samen zorgen we ervoor dat uw merkcommunicatie op de radar komt van de juiste mensen.

Pavlov - brand communication
Hedgren merkstrategie
Hedgren merkstrategie

Iconisch merk relevanter dan ooit

Ontdek hoe we Hedgren hielpen hun wereldwijde positionering te optimaliseren en op basis van een customer centric strategie verhalen doen vertellen.

ontdek deze case

Van rationele naar emotionele boodschap

Ontdek hoe we 6D Sports Nutrition op basis van een diepgravende analyse adviseerden om hun positionering en communicatie een emotionele lading te geven.

ontdek deze case
6D Sports Nutrition merkstrategie

Haal meer uit uw merkbeleving

Boek een vrijblijvende kennismaking met onze consultants en ontdek hoe wij kunnen helpen meer te halen uit uw merk.

Ons bewezen plan van aanpak

1

Merkanalyse

In een eerste fase maken we een grondige analyse van uw merk, uw sector, uw concurrenten en uw beoogde doelgroep om op basis van de conclusies onze strategie te onderbouwen.

2

Merkstrategie

Vervolgens ontwikkelen we een merkstrategie op maat van uw noden en met aandacht voor de rationele en emotionele motieven van uw relevante doelgroepen – inclusief brand purpose, merkwaarden en merkverhaal.

3

Merkcommunicatie

Vanuit uw merkstrategie gaan we aan de slag met een communicatiestrategie en marketingplan dat inspeelt op de motieven van uw relevante doelgroepen en uw merk in staat stelt waardevolle relaties op te bouwen.