Merkcultuur als DNA van uw organisatie.

In tijden van een war for talent is het belangrijker dan ooit om geschikte medewerkers aan te trekken en hen tot ambassadeurs van uw merk te maken. De sleutel tot succes zit in een DNA dat mensen perspectieven biedt om bij te dragen aan uw merkcultuur die het onderscheid vormt tussen uw organisatie en de concurrentie.  Samen zorgen we ervoor dat uw medewerkers fier zijn op uw merk en er actief toe bijdragen.

Pavlov - brand culture
AllPhi merkstrategie
AllPhi

Developers van de toekomst enablen

Ontdek hoe we AllPhi hielpen hun waardevolle cultuur te verfijnen en te vertalen naar een pakkende employer value proposition die developers van de toekomst aantrekt.

ontdek deze case

Dexis

Gedeelde bedrijfscultuur na fusie

Ontdek hoe we samen met Dexis vorm gaven aan een gedeelde bedrijfscultuur op basis van een nieuwe merkstrategie na de overname en fusie van 6 merken tot 1 geheel.

ontdek deze case
Dexis merkcultuur

Haal meer uit uw merkbeleving

Boek een vrijblijvende kennismaking met onze consultants en ontdek hoe wij kunnen helpen meer te halen uit uw merk.

Ons plan van aanpak

Als ervaren merkstrategen nemen we de tijd om te luisteren naar uw uitdagingen en ons te verdiepen in uw objectieven. Met onze bewezen methodiek zorgen we dat we beredeneerde en onderbouwde keuzes helpen maken voor uw merk, samen met uw team en met een constante vinger aan de pols van uw doelpubliek aan interne en externe stakeholders.

1

Merkanalyse

In een eerste fase maken we een grondige analyse van uw merk, uw sector, uw concurrenten en uw beoogde doelgroep om op basis van de conclusies onze strategie te onderbouwen.

2

Merkstrategie

Vervolgens ontwikkelen we een merkstrategie op maat van uw noden en met aandacht voor de rationele en emotionele motieven van uw relevante doelgroepen – inclusief brand purpose, merkwaarden en merkverhaal.

3

Merkcultuur

Vanuit de merkstrategie en de inherente cultuur bij uw medewerkers ontwikkelen we een propositie voor interne stakeholders die zowel de acquisitie als de retentie van talent mogelijk maakt voor uw merk.