Geef uw verhaal een herkenbare merkidentiteit.

Een sterk merk vertelt een verhaal in lijn met de motieven van uw beoogde doelgroepen. Uw merkidentiteit is dus meer dan gewoon een logo of een aangename huisstijl. Het is het tastbaar maken van uw strategie en DNA als merk met behulp van zintuiglijke ervaringen die vanaf de eerste seconde meeslepend zijn en blijven hangen. Samen zorgen we voor een merkidentiteit die uw merk een herkenbare smoel geeft.

Pavlov - brand identity
Boektopia rebranding
Boektopia

Een passend nieuw jasje voor een cultureel icoon

Ontdek hoe we van de voormalige boekenbeurs een inspirerend belevingsmerk maakten dat jong en oud aanzet tot het lezen, het hele jaar lang.

ontdek deze case

Lineas rebranding

Rebranding naar innovatieve koploper

Ontdek hoe we van het voormalige overheidsbedrijf B-Logistics een innovatieve speler in vrachtvervoer per spoor hielpen maken aan de hand van een vernuftige rebranding.

ontdek deze case
Lineas rebranding

Haal meer uit uw merkbeleving

Boek een vrijblijvende kennismaking met onze consultants en ontdek hoe wij kunnen helpen meer te halen uit uw merk.

Ons bewezen plan van aanpak

1

Merkanalyse

In een eerste fase maken we een grondige analyse van uw merk, uw sector, uw concurrenten en uw beoogde doelgroep om op basis van de conclusies onze strategie te onderbouwen.

2

Merkstrategie

Vervolgens ontwikkelen we een merkstrategie op maat van uw noden en met aandacht voor de rationele en emotionele motieven van uw relevante doelgroepen – inclusief brand purpose, merkwaarden en merkverhaal.

3

Merkidentiteit

We ontwikkelen een gepaste identiteit of rebranden uw merk zodat een prikkelend verhaal verteld wordt in lijn met uw merkstrategie, compleet met naming, logo design, identity development en brand manual.