Evolutie als uniek momentum voor uw merk.

Sterke merken groeien, innoveren, evolueren en maken daarbij onderbouwde keuzes. Maar elke verandering gaat gepaard met uitdagingen, of het nu de overname van een concurrent betreft, het betreden van voorheen onbekend terrein of de switch naar een customer centric model dat nieuwe opportuniteiten brengt. Samen zorgen we ervoor dat de transitie vlot verloopt op basis van een onderbouwde strategie.

Pavlov - brand transformation
BDO merkstrategie
BDO

Transformatie naar de human consultant

Ontdek hoe we samen met BDO het menselijke DNA van de organisatie vertaalden naar een merkconcept dat waardevolle relaties met stakeholders mogelijk maakt.

ontdek deze case

Sportoase

Nieuwe focus op gezonde levensstijl

Ontdek hoe we Sportoase adviseerden om de omslag te maken van "uitbaters van sportcentra" naar "actieve facilitator van een gezonde levensstijl".

ontdek deze case
Sportoase merkstrategie

Haal meer uit uw merkbeleving

Boek een vrijblijvende kennismaking met onze consultants en ontdek hoe wij kunnen helpen meer te halen uit uw merk.

Ons bewezen plan van aanpak

1

Merkanalyse

In een eerste fase maken we een grondige analyse van uw merk, uw sector, uw concurrenten en uw beoogde doelgroep om op basis van de conclusies onze strategie te onderbouwen.

2

Merkstrategie

Vervolgens ontwikkelen we een merkstrategie op maat van uw noden en met aandacht voor de rationele en emotionele motieven van uw relevante doelgroepen – inclusief brand purpose, merkwaarden en merkverhaal.

3

Merktransformatie

Vertrekkend vanuit een duidelijke strategie nemen we uw merk mee in de transitie naar de toekomst en maken we maximaal gebruik van het momentum van de verandering om dingen te helpen evolueren.