Klare taal en concrete adviezen; daar houden we bij Pavlov van. Terwijl communicatie elke dag onderhevig lijkt aan nieuwe trends, geloven wij dat branding terug naar de essentie herleid moet worden: klanten verleiden om merken te vertrouwen en ermee te interageren op basis van de juiste mix tussen rationele en emotionele beleving.

Daarom mijden we zoveel mogelijk jargon en overbodige modellen. Daarom kiezen wij voluit voor onze niche van strategisch merkadvies.  Daarom bewaken we bewust onze onafhankelijkheid als agentschap. Daarom houden klanten van werken met onze experts. Pavlov houdt de focus op trajecten en expertise waarmee onze klanten meteen aan de slag kunnen en die een maximale impact garanderen bij relevante doelgroepen.

Transparante kosten

Pavlov respecteert uw budgetten voor branding en marketing. Bij ons dus geen verrassingen op de factuur: u weet vanaf dag één exact wat uw project u maximaal zal kosten dankzij een eerlijke en transparante calculatie en communicatie.

Afhankelijk van uw noden werken wij op basis van een welomlijnde projectprijs of een flexibel raamcontract op langere termijn. U houdt steeds de touwtjes in handen.

bespreek de kost van uw traject

Onafhankelijk niche-agentschap

Pavlov is een onafhankelijk niche-agentschap met een duidelijke focus op merken. We geloven immers in de sterkte van agentschappen die elk vanuit hun eigen expertise bouwen aan het optimaliseren van communicatie.

We werken dan ook graag samen met andere agentschappen waarvan u tevreden bent of selecteren uit ons brede netwerk aan specialisten de juiste partners voor de uitvoering van digitale marketing, PR, web development, content marketing en reclamecampagnes.

aan de slag met uw merk

KMO Portefeuille

Pavlov is erkend dienstverlener van de KMO portefeuille (DV.A222514), waardoor onze klanten onder bepaalde voorwaarden recht hebben op een terugbetaling tot liefst 40% voor diensten in het kader van merkadvies. Zo wordt investeren in uw merk ook haalbaar als u geen multinational bent.

Als uw onderneming minder dan 250 medewerkers en 50 miljoen euro omzet telt, dan kunt ook u dankzij de Vlaamse Overheid aanspraak maken op deze financiële steun.

meer over de KMO Portefeuille

Deel van uw team

Pavlov voelt zich thuis in uw team. Onze experts werken zich maximaal in uw organisatie en sector in. Op die manier worden we ook echt een deel van uw team, een vast aanspreekpunt voor al uw branding uitdagingen.

Of we nu de zaakvoerder van een kleine onderneming adviseren of ons verdiepen in strategische vragen voor een wereldwijd merk als deel van uw marketingteam; Pavlov houdt van korte communicatielijnen, no-nonsense adviezen en een optimale synergie.

aan de slag met uw merk