Pavlov is een brand experience consultancy agentschap dat klanten helpt om hun merk dichter bij hun doelgroep te brengen. Onze focus op merkstrategie, merkidentiteit en het creëren van authentieke belevingen maakt van ons een niche-speler in de markt, met een expertise voor branding in de puurste zin van het woord.

Doordat wij op onafhankelijke wijze advies verlenen met een klein team van specialisten, genieten we het vertrouwen van een groeiende klanten-portfolio van grote multinationals, solide KMO’s en overheden. Om het contact met onze klanten nog te verbeteren, zijn we op zoek naar een Brand Consultant die de noden van onze klanten goed aanvoelt en zich in elk dossier vastbijt om tot de beste oplossingen op maat te komen.

Wat zoeken wij in een Brand Consultant?

Vanuit je voorliefde voor merken en marketing maak je deel uit van ons multidisciplinair team en zal je je specifiek bezig houden met het uitwerken van strategisch advies voor merken en het optimaliseren van de bijhorende merkbeleving. Je werkt hiervoor in nauwe synergie met onze strategen en designers om een gepast antwoord te leveren op de uitdagingen van onze klanten, in lijn met de gewenste merkperceptie en voorafgaande analyse. Het resultaat van je werk help je in synergie met onze opdrachtgevers en externe partijen implementeren in de praktijk.

Als brand consultant ben je het gezicht van Pavlov en ben je een belangrijke schakel in het merk- en marketingbeleid van onze klanten. Je bent alert voor kansen, uitdagingen en trends in de markten waarin we werken en je denkt pro-actief mee met de klant om te zorgen voor het beste resultaat. In prospectie-fase help je klanten door voorstellen op maat uit te werken die een gericht antwoord bieden op hun actuele uitdagingen. Jij bent voor je klant van aan de start van iedere samenwerking een vertrouwenspersoon die de belofte van Pavlov waarmaakt: merken naar het volgende niveau tillen aan de hand van onafhankelijk advies en begeleiding in de implementatie hiervan. Je neemt actief ownership op over projecten en vervult de rol van adviseur omtrent merkstrategie en de tastbare vertaling ervan in de praktijk.

Samen met het Pavlov-team denk je mee na over opportuniteiten om ons bedrijf te laten groeien, werkmodellen te optimaliseren en maximale resultaten te halen uit samenwerkingen met klanten. Door je inzichten in branding en marketing te delen op onze blog of podcast en het werk van Pavlov te promoten via onze sociale media kanalen draag je bij tot de uitbouw en het succes van ons jong en dynamisch agentschap.

 

Welk profiel heeft onze preferentie?

 • Je beschikt over 3 of meer jaar relevante werkervaring binnen branding, communicatiestrategie of consultancy. Eerdere inhoudelijke ervaringen bij een (marketing-)agentschap of in een consultancy-rol zijn een sterke troef!
 • Je bent luister-vaardig en bent in staat om op basis van interne briefings en/of meetings met klanten over te gaan tot de juiste acties, die je helpen om een sterk advies uit te werken.
 • Je komt graag onder de mensen en deinst er niet van terug om je standpunten op overtuigende wijze te motiveren aan collega’s en klanten, zij het steeds met het nodige respect en begrip.
 • Je hebt een positieve can-do mindset en je houdt wel van een stevige uitdaging of een pittige deadline. Je haalt er een kick uit van realistische doelen te stellen en hiernaar toe te werken, met als eindobjectief sterke resultaten voor je klanten te bekomen.
 • Je bent een virtuoos met taal en kan je zowel mondeling als schriftelijk vlot uitdrukken. Naast het Nederlands als moedertaal beheers je ook voldoende kennis van het Engels en het Frans om klanten in binnen- en buitenland goed te woord te kunnen staan.
 • Je kan onze klanten verrassen met frisse inzichten omtrent de vertaling van hun merkstrategie naar concrete toepassingen en belevingen, zowel offline als online.
 • Je kunt zelfstandig functioneren binnen een klein en hecht team waarin naast hard werken ook plaats is voor lol en ontspanning.
 • Je commerciële inzicht stelt je in staat om antwoord te bieden op complexe vragen van klanten en voorstellen op maat uit te werken die leiden tot duurzame samenwerkingen.

 

Wat kunnen we jou bieden? 

 • Een competitieve verloning op basis van je kennis, ervaring en skills – aangevuld met extralegale voordelen en 6 extra vakantiedagen door het systeem van ADV.
 • Een flexibele uur- en verlofplanning die past bij jouw levensstijl en een informele sfeer waarin wordt rekening gehouden met je professionele en persoonlijke doelstellingen.
 • Een opleidingsbudget dat je jaarlijks mag inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling binnen topics die aanleunen bij onze sector of je job-inhoud.
 • Mogelijkheid om met diverse klanten uit verschillende sectoren samen te werken en een eigen klanten-portfolio op te bouwen en te onderhouden.
 • Een rol met impact waarbij je niet alleen kan wegen op adviezen voor klanten, maar net zo goed op de modellen en skills die we aan de markt bieden.
 • De mogelijkheid om samen met je collega’s nieuwe kennis te vergaren en onze expertise te delen in een breed en relevant netwerk.
 • De kans om een bruisend agentschap dat volop gaat voor kwaliteit mee uit te bouwen.
 • Een fijne werkomgeving in een mooi kantoor vlak aan het centrum van Antwerpen; met gratis koffie, frisdrank, fruit, snoep en kittens.

 

Go for it!

Je herkent je in de bovenstaande omschrijving en bent klaar voor een nieuwe uitdaging als Brand Consultant? Perfect! Stuur snel je CV en motivatie door naar jobs@pavlov.be en word onze nieuwe collega.